ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου» (video)

«Ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου» (video)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Αλκής, ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Αναλυτικά:

“Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχαμε πολύ καλή απόδοση και η Αλκή ουσιαστικά, δεν μας απείλησε. Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, είπα στους παίκτες μου να μη χαλαρώσουν ούτε στιγμή. Τους το είπα όχι μία, δύο και τρεις φορές, αλλά μπορεί και δέκα φορές.

Περιμέναμε μία αντίδραση από την Αλκή και με τις τακτικές αλλαγές που έκανε, μας πήρε 10 με 15 λεπτά για να καταλάβουμε τι γινόταν στο παιχνίδι. Μέχρι να το καταλάβουμε, η Αλκή πέτυχε δύο γκολ και μπήκε ξανά στο παιχνίδι.

Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, για μία ομάδα που έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα.

Δεν γίνεται όταν προσπαθούμε να έχουμε ρυθμό σε άμυνα και επίθεση, να χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και να δεχόμαστε τέτοια γκολ.

Τελικά, προσαρμοστήκαμε στο παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες, όπως έκανε και η Αλκή. Είδαμε ένα ανοικτό παιχνίδι και πετύχαμε τελικά και τέταρτο γκολ, το οποίο μας έδωσε αίσθηση ασφάλειας για να ελέγξουμε το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στην Αλκή για την εικόνα που είχε στο δεύτερο ημίχρονο και της εύχομαι καλή συνέχεια.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα μήνυμα στον ίδιο μας τον εαυτό. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να παίξουμε στην Ευρώπη, δεν επιτρέπεται να κάνουμε τέτοια λάθη σε κανένα σημείο του αγώνα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, με στόχο το 2 στα 2 πριν τη Β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, ο οποίος σε μία δύσκολη μέρα, εργάσιμη, ήρθε εδώ και μας στήριξε”.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top