Τραγωδία με 2χρονο αγοράκι που έπεσε από πολυκατοικία

Τραγωδία με 2χρονο αγοράκι που έπεσε από πολυκατοικία

Βγήκε από το παράθυρο και έκανε τη μεγάλη βουτιά στο κενό από πολυκατοικία στην Κωνσταντινούπολη!

Ο λόγος για ένα αγοράκι δύο ετών, το οποίο ήθελε μάλλον να εξερευνήσει τον χώρο έξω από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας.

Χωρίς αίσθηση του φόβου, βγήκε από το παράθυρο του δεύτερο ορόφου και κρεμάστηκε!

Ευτυχώς οι γείτονες το αντιλήφθηκαν εγκαίρως και παρόλη την τρομάρα τους, έσπευσαν κάτω από το παράθυρο που κρεμόταν το παιδί, με ένα μεγάλο σεντόνι.

Λεπτό προς λεπτό την πτώση του παιδιού και τη διάσωση του κατέγραψε κάμερα από το απέναντι διαμέρισμα.

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE