BUSINESS NEWS

Champions League παρέα με την Megabet Plus

Champions League παρέα με την Megabet Plus

strong>Ξεκινά η φάση των «16» του Champions League με καυτές αναμετρήσεις, Γιουβέντους - Τότεναμ και Βασιλεία-Μάντσεστερ Σίτι, με την Megabet Plus να προσφέρει πολλές επιλογές πονταρίσματος στην ιστοσελίδα της www.megabetplus.com.cy.

u>Βασιλεία - Μάντσεστερ Σίτι

Εκτίμηση
Η Βασιλεία φιλοξενεί την Σίτι και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δύσκολα θα αποτελέσει εμπόδιο για την πρωτοπόρο Αγγλίας. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πολύ ανώτερη σε όλους τους τομείς, σε όλες τις γραμμές και αναμένεται ότι έχει τον πρώτο λόγο.

Αποδόσεις
Oι αποδόσεις της Megabet Plus δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στην Σίτι καθώς η επιλογή του διπλού προσφέρει 1.28, ενώ ο άσος δίνει 9.45. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.97. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.30, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.57. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.92.

Γιουβέντους - Τότεναμ

Εκτίμηση
Είναι μια αναμέτρηση μεταξύ δύο πολύ φορμαρισμένων ομάδων το τελευταίο διάστημα, με την Γιουβέντους να παρουσιάζεται ως φαβορί λόγω εμπειρίας, ενώ διαθέτει και την κατάλληλη άμυνα για να σταματήσει τον Χάρι Κέιν. Η Τότεναμ προέρχεται από εξαιρετικά αποτελέσματα στην φάση των ομίλων, προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ, και θα κυνηγήσει απόψε να κάνει την ανατροπή στα προγνωστικά.

Αποδόσεις
Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Γιουβέντους έχει προβάδισμα για τη νίκη καθώς ο άσος είναι 2.18, ενώ το διπλό για νίκη της Τότεναμ είναι 3.57. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 2.99. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 2.28, ενώ για το under είναι 1.59. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.96.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top