Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία της ΕΕ με πολύ συγκεκριμένους στόχους»
Ετοιμότητα για ανάληψη της προεδρίας του συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε 13 ημέρες εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
.jpg)
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί στις 8.30πμ τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, στις 9πμ τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, στις 9.45πμ τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, στις 10.15πμ τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, στις 10.45πμ τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα, στις 11.15πμ τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργο Περδίκη και στις 11.45πμ τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου.
Λόγω κωλύματος της Προέδρου του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένης Θεοχάρους στις 21 Φεβρουαρίου, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την κ. Θεοχάρους θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, στις 9.30πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΧΟΛΙΟ: Ορατός ο κίνδυνος «διχοτόμησης» της ΑΟΖ – Τι μπορεί να σταματήσει τον Ερντογάν
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




