Δύο λέξεις ψέλλισε ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα στο δικαστήριο- VIDEO

Δύο λέξεις ψέλλισε ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα στο δικαστήριο- VIDEO

Ο 19χρονος που σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν φέρεται να είναι ο δράστης του μακελειού στη Φλόριντα, Νίκολας Κρουζ, παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο δικαστής έδωσε εντολή για την προφυλάκισή του χωρίς εγγύηση.

Στην σύντομη παρουσία του στη δικαστική αίθουσα, ντυμένος μια πορτοκαλί φόρμα φυλακής, με τα χέρια του δεμένα με χειροπέδες και το βλέμμα του κατεβασμένο, ο Κρουζ είπε μόλις μια φράση: «Μάλιστα κυρία», όταν ο δικαστής του ζήτησε να επιβεβαιώσει το όνομά του.

https://www.youtube.com/watch?v=gDG_TOs9sf4

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE