Τιμήθηκε ο οδηγός λεωφορείου που παρέδωσε τα 10.000 ευρώ-«Έκανα το αυτονόητο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τιμήθηκε ο οδηγός λεωφορείου που παρέδωσε τα 10.000 ευρώ-«Έκανα το αυτονόητο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Πρόεδρος της Βουλής τίμησε τον οδηγό λεωφορείου Κώστα Τάνο που παρέδωσε τα 10.000 ευρώ.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης τίμησε το πρωί της Παρασκευής (16/2) τον Κώστα Τάνο, οδηγό λεωφορείου που βρήκε και παρέδωσε σε ηλικιωμένο συμπολίτη μας το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπο της Βουλής Λουκά Φουρλά, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι η ενέργεια του κ. Τάνου, αποτελεί πράξη ανεκτίμητης αξίας σε μια κοινωνία που υποφέρει, και στέλνει θετικά μηνύματα.

«Θεώρησα ότι έκανα το αυτονόητο, είπε ο κύριος Τάνος», ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της Βουλής για την τιμή και προσθέτοντας πως νιώθει ότι έκανε το πιο απλό που μπορεί να κάνει ένας εργαζόμενος που βιώνει όλα αυτά που βιώνει σήμερα ο τόπος μας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE