ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… απειλεί τον Ολυμπιακό! (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… απειλεί τον Ολυμπιακό! (pic)

Ο κορυφαίος γκολτζής στην ιστορία του Champions League, Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει διαλύσει κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πλέον απειλεί… μέχρι και τον Ολυμπιακό!

Το βράδυ της Τρίτης -ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου- ο Κριστάνο… αγάπησε δις της Παρί Σεν Ζερμέν και οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ανατροπή που της δίνει πλεονέκτημα πρόκρισης στους «8» του Champions League. Με τα δύο αυτά γκολ, ο Πορτογάλος σούπερσταρ έφτασε τον… τίμιο αριθμό των 116 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και φυσικά οδηγεί την κούρσα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών σε αυτή. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος στην Ιστορία που φτάνει τα 100 (σ.σ. στα 101 πλέον) με τη φανέλα μιας ομάδας, αφού είχε και 15 σαν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι αριθμοί αυτοί του CR7 είναι φυσικά αρκετοί για να προκαλέσουν ίλιγγο από μόνοι τους, ωστόσο μπορούν να γίνουν και πιο εντυπωσιακοί αν οι επιδόσεις του συγκριθούν -όχι με παίκτες- αλλά με ολόκληρες ομάδες! Ακόμη και σε αυτή τη λίστα, το… one man show του Κριστάνο βρίσκεται πλέον στην 20η θέση και όλα δείχνουν πως αν παραμείνει υγιής τα επόμενα χρόνια και συνεχίσει να σκοράρει με αυτούς τους μέσους όρους ανά σεζόν, θα μπει λογικά στην πρώτη 15άδα.

Συγκεκριμένα, όπως παρουσίασε και η επίσημη UEFA την Παρασκευή στα social media, τα 116 γκολ του τον φέρνουν στην 20η θέση, ενώ ο 19ος Άγιαξ έχει 129 στην ιστορία του στο Champions League. Στα 132 γκολ και τη 18η θέση συναντάται η αντίπαλος της ΑΕΚ στους «32» του Europa League, Ντιναμό Κιέβου, ενώ στη 17η συγκατοικούν ο Ολυμπιακός και η Λεβερκούζεν με 137, μόλις 21 περισσότερα από τον 33χρονο επιθετικό!

Το top-10 πάντως απέχει ακόμη αρκετά και το συμπληρώνουν οι Ρεάλ Μαδρίτης (523), Μπαρτσελόνα (468), Μπάγερν Μονάχου (428), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (362), Άρσεναλ (281), Γιουβέντους (273), Τσέλσι (265), Πόρτο (233), Μίλαν (231) και Λιόν (187).

Δείτε στην ανάρτηση της UEFA τη σχετική λίστα…

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top