Πιο έτοιμος και διαβασμένος!

Πιο έτοιμος και διαβασμένος!

Οι συγκυρίες, δηλαδή ο τραυματισμός του Μιχαίλοφ και του Αλμπόγκε δίνουν την ευκαιρία στον Αντρέα Χριστοδούλου να υπερασπιστεί (ξανά) τα δίχτυα της ομάδας του στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Αντρέας Χριστοδούλου δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια σε ντέρμπι «αιωνίων»καθώς αυτό έχει συμβεί και στον πρώτο γύρο.

Ο Χριστοδούλου ευλπιστεί ότι αυτή την φορά με τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει από το πρώτο ματς θα μπορέσει να βοηθήσει κι αυτός με την σειρά του την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE