ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ζημιές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες –Απίστευτες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι ζημιές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες –Απίστευτες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι δυνατοί άνεμοι που πλήττουν την Κύπρο από το βράδυ της Παρασκευής 16/2, έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα κυρίως σε Πάφο και Λεμεσό.

Τα τηλέφωνα στη Αστυνομία Λεμεσού, όπως είχαμε σημειώσει και σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, πήραν «φωτιά» ενώ οι κλήσεις στην Πυροσβεστική αφορούσαν περιπτώσεις άντλησης νερών από υποστατικά, ρυμούλκησης ακινητοποιημένων οχημάτων και άνοιγμα οχετών.

Πολίτες που βρίσκονταν το βράδυ της Παρασκευής (16/2) στους δρόμους της Λεμεσού, ανάρτησαν φωτογραφίες που έδειχναν την ακριβής κατάσταση που επικρατούσε στην πόλη, ενώ οι εικόνες που προκάλεσαν μεγαλύτερη αίσθηση αφορούσαν τον χώρο στάθμευσης του Μόλου.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου (17/2), κάτοικοι της Λεμεσού, δημοσιεύουν νέες φωτογραφίες με το τι άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Μάλιστα, επιχειρηματίας, δημοσίευσε εικόνες από το εργοτάξιό του, όπου φαίνεται να υπέστηκε μεγάλες ζημιές.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Aπό το εργοτάξιο

Φωτογραφίες από πολίτες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE