Βαρύ πένθος για πασίγνωστη παρουσιάστρια – Έχασε την μητέρα της

Βαρύ πένθος για πασίγνωστη παρουσιάστρια – Έχασε την μητέρα της

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της βιώνει από το μεσημέρι της Παρασκευής (16/02) η Χριστίνα Λαμπίρη, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο και την κόρη της να της δίνουν δύναμη.

Από τη ζωή «έφυγε» η μητέρα της παρουσιάστριας , στην οποία είχε τεράστια αδυναμία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν στην εκπομπή της όταν της τηλεφώνησαν για τη δυσάρεστη είδηση, και όσοι την είδαν,περιγράφουν πώς έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα, και την Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή της θα αντικαταστήσει ο Μένιος Φουρθιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE