ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος- Πυκνή τροχαία κίνηση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος- Πυκνή τροχαία κίνηση

Ξανά στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Λευκωσίας που είχε κλείσει γύρω στις 18:30 (19/2).

Η λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής Ιδαλίου, που είχε κλείσει λόγω τροχαίου ατυχήματος έχει πλέον ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Ωστόσο, συνεχίζει να επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση, στους αυτοκινητόδρομους , λόγω της επιστροφής των εκδρομέων και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE