ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγέλλει διαφήμιση με τον Κ. Δημητρίου η Χαραλαμπίδου - 'Πατριαρχικά πρότυπα' - VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλλει διαφήμιση με τον Κ. Δημητρίου η Χαραλαμπίδου - 'Πατριαρχικά πρότυπα' - VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απόσυρση διαφήμισης για την ευαισθητοποίηση στο θέμα του καρκίνου του προστάτη, ζητά η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, ενώ έχει προχωρήσει σε καταγγελία στην αρχή ραδιοτηλεόρασης.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, σε ανάρτηση της στο Facebook, το μεσημέρι της Τετάρτης 21/2, αναφέρει ότι η διαφήμιση για την ευαισθητοποίηση ως προς την εξέταση για τον καρκίνο του προστάτη πρέπει να αποσυρθεί.

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, υποστηρίζει ότι λογοπαίγνιο στη διαφήμιση για τον καρκίνο του προστάτη “προστάτης της οικογένειας”, καλλιεργεί πατριαρχικά πρότυπα.

Ακόμη, η βουλευτής όπως αναφέρει, έχει καταγγείλει το θέμα στην αρχή ραδιοτηλεόρασης, ενώ το έθεσε και στην επίτροπο ισότητας.

Πάντως, πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν ότι το εν λόγο κλιπ έγινε από φοιτητές του πανεπιστημίου “Frederick” αφιλοκερδώς, ενώ και ο ηθοποιός Κώστας Δημητρίου δεν έλαβε οποιαδήποτε αμοιβή για την εμφάνιση του.

Η εν λόγω διαφήμιση που προβάλλεται από κυπριακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, έγινε σε συνεργασία του “Frederick” και της “EUROPA UOMO Κύπρου” και εντάσσεται στο πλαίσιο ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη, αφού η τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί στην Κύπρο περίοδος ενημέρωσης αυτής της μορφής καρκίνου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου:

 

Δείτε τη σχετική διαφήμιση:

https://www.youtube.com/watch?v=0n0F4b8I7fM

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top