Πασίγνωστη Κύπρια παρουσιάστρια: 'Εν εκρατούσα λεφτά να βάλω βενζίνη να πάω δουλειά' - VIDEO

Πασίγνωστη Κύπρια παρουσιάστρια: 'Εν εκρατούσα λεφτά να βάλω βενζίνη να πάω δουλειά' - VIDEO

Η Κύπρια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι στο παρελθόν δεν είχε λεφτά να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό της για να πάει δουλειά. 

'Εν εκρατούσα λεφτά να βάλω βενζίνη να πάω δουλειά' είπε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή της την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου σε μια εκ βαθών εξομολόγηση.

Και συνέχισε "Πόσες φορές είπα στο βενζινάδικο ότι ξέχασα το πορτοφόλι μου σπίτι", θέλοντας να δείξει ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις θα έρθει η επιτυχία, θα έρθουν και τα λεφτά, φτάνει να επιμένεις στο όνειρό σου. 

Η συζήτηση ξεκίνησε μέσα από την συζήτηση με τον καλεσμένο της, Κωνσταντίνο Γαβριήλ. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλούσε για την πορεία του και τις ευκαιρίες που του δόθηκαν με την επιμονή του, κάτι που ώθησε την οικοδέσποινα της εκπομπής του Alpha Κύπρου να μιλήσει για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αλλά και σαν φοιτήτρια, που δεν είχε ούτε καν τα λεφτά για το εισιτήριο του λεωφορείου και σκεφτόταν τι θα έκανε αν την έπιανε ο ελεκτής στο λεωφορείο. 

Δείτε όλα όσα είπε η Αριστοτέλους στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=OTVOlsOnljA

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE