ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιταλικά ΜΜΕ: 'Γίναμε ρεζίλι στην ανατολική Μεσόγειο'

Ιταλικά ΜΜΕ: 'Γίναμε ρεζίλι στην ανατολική Μεσόγειο'

Έντονη είναι η κριτική που γίνεται από Ιταλούς αρθρογράφους στην ποντιοπιλατική πολιτική της Ιταλικής Κυβέρνησης «να νίψει τας χείρας» απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και συγκεκριμένα στο οικόπεδο '3' της κυπριακής ΑΟΖ.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Όπως διαφαίνεται και από δημοσιεύματα που υπάρχουν στον ιταλικό ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, οι αρθρογράφοι αναφερόμενοι στους χειρισμούς της Κυβέρνησης της χώρας τους να αφήσει απροστάτευτη την ιταλική ΕΝΙ που δεχόταν απειλή από τις τουρκικές φρεγάτες, κάνουν λόγο για ρεζίλεμα της χώρας τους.

Συγκεκριμένα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μιλούν για «ρεζίλεμα της χώρας στην ανατολική Μεσόγειο».

Όπως διαφαίνεται από την αποχώρηση του SAIPEM, η όποια γεώτρηση, θα γίνει μετά την μετάβαση του γεωτρύπανου στο Μαρόκο, όπου η ΕΝΙ έχει προγραμματισμένη γεώτρηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top