ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιταλικά ΜΜΕ: 'Γίναμε ρεζίλι στην ανατολική Μεσόγειο'

Ιταλικά ΜΜΕ: 'Γίναμε ρεζίλι στην ανατολική Μεσόγειο'

Έντονη είναι η κριτική που γίνεται από Ιταλούς αρθρογράφους στην ποντιοπιλατική πολιτική της Ιταλικής Κυβέρνησης «να νίψει τας χείρας» απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και συγκεκριμένα στο οικόπεδο '3' της κυπριακής ΑΟΖ.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Όπως διαφαίνεται και από δημοσιεύματα που υπάρχουν στον ιταλικό ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, οι αρθρογράφοι αναφερόμενοι στους χειρισμούς της Κυβέρνησης της χώρας τους να αφήσει απροστάτευτη την ιταλική ΕΝΙ που δεχόταν απειλή από τις τουρκικές φρεγάτες, κάνουν λόγο για ρεζίλεμα της χώρας τους.

Συγκεκριμένα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μιλούν για «ρεζίλεμα της χώρας στην ανατολική Μεσόγειο».

Όπως διαφαίνεται από την αποχώρηση του SAIPEM, η όποια γεώτρηση, θα γίνει μετά την μετάβαση του γεωτρύπανου στο Μαρόκο, όπου η ΕΝΙ έχει προγραμματισμένη γεώτρηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top