ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρεις ομάδες για τον τίτλο! Δύο δυνατά ντέρμπι

Τρεις ομάδες για τον τίτλο! Δύο δυνατά ντέρμπι

Σε κρίσιμη καμπή μπαίνει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών όπου τρεις ομάδες η πρωτοπόρος Ανόρθωση με 42 βαθμούς, ο Απόλλων με 39 βαθμούς και η Τεχνοοικία ΑΕΚ με 39 βαθμούς διεκδικούν τον τίτλο τέσσερεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Το πρόγραμμα της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου 2018 για τη 17Ης αγωνιστική – τρίτης στη φάση των Ομίλων 1-4 περιλαμβάνει δυο σημαντικές αναμετρήσεις. Στο «Κίτιον» η Τεχνοοικία ΑΕΚ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Ανόρθωση, ενώ στην Απόλλων Αρένα θα γίνει το Λεμεσιανό ντέρμπι Απόλλων – Robo MarketsΑΕΛ που πάντα προκαλεί ενδιαφέρον. Για τις θέσεις 5-8 θα γίνουν οι αγώνες Ολυμπιάδα Ν. – Εθνικός Λ. στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή» και ΘΟΙ Αυγόρου –Αναγέννηση Δερύνειας στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

ΘΕΣΕΙΣ 1-4

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Cytavision 5)
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας είναι το ντέρμπι στο «Κίτιον» μεταξύ Τεχνοοικία ΑΕΚ – Ανόρθωση. Όποια ομάδα κερδίσει βάζει υποθήκη τίτλου και πίεση στην άλλη.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της κάτι που δεν πέτυχε στην πρώτη αγωνιστική του Ομίλου με τον Απόλλωνα ώστε να ανατρέψει τα δεδομένα. Από την άλλη, η Ανόρθωση που συνεχίζει ένα απίστευτο σερί νικών θέλει το τρίποντο αφού γνωρίζει ότι εάν περάσει από τη Λάρνακα θα βάλει γερές βάσεις τίτλου. Το ντέρμπι θα είναι τηλεοπτικό και θα μεταδοθεί από την Cytavision5.

Διαιτητές ορίστηκαν οι Ανδρέας Κωνσταντινίδης – Μέμνων Αντώρκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ – Robo Markets ΑΕΛ
Όπως και να έχει παραμένει το κλασσικό Λεμεσιανό ντέρμπι. Σε αυτή τη φάση ο Απόλλων χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς, αλλά η Robo Markets ΑΕΛ θα παλέψει για το γόητρό της.

Οι «γαλάζιες» γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να έχουν απώλειες εάν θέλουν ξανά τον τίτλο τη στιγμή που υπάρχει το ντέρμπι στη Λάρνακα. Οι «γαλαζοκίτρινες» που παίζουν ρυθμιστικό ρόλο θα επιδιώξουν να βάλουν δύσκολα στις συμπιλίτισσες.

Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Χρίστος Μαϊφόσιης – Μιχάλης Γρηγορίου.

Η βαθμολογία στις θέσεις 1-4 είναι: 1. Aνόρθωση 42, 2. Απόλλων 39, 3. Τεχνοοικία ΑΕΚ 39, 4. Robo Markets ΑΕΛ 23.

ΘΕΣΕΙΣ 5-8
ΣΑΛΑ ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΕΘΝΙΚΟΣ Λ.
Η Ολυμπιάδα Ν μετά τη νίκη της στη Δερύνεια μείωσε στους δυο βαθμούς την απόσταση από την 5η θέση και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα για να διεκδικήσει την 5η θέση. Απέναντι στον Εθνικό Λατσιών η ομάδα του Σιαντρή είναι το φαβορί και θα επιδιώξει να το επιβεβαιώσει.

Ο Εθνικός παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για τον τίτλο και θέλει το βαθμολογικό κέρδος για να έχει ελπίδες.

Διαιτητές ορίστηκαν οι Στέλιος Παυλίδης – Σ. Φλουρής.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

Ενδιαφέρον προμηνύεται ο αγώνας στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου μεταξύ του τοπικού ΘΟΙ και της Αναγέννησης Δερύνειας. Η ομάδα του ΘΟΙ μετά το διπλό… σωτηρίας στα Λατσιά θα αγωνιστεί με στόχο, άλλο ένα τρίποντο.

Η Αναγέννηση θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες μετά την ήττα από την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως για να διατηρηθεί στην 5η θέση.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι: M. Κοκκωνή – Δ. Οικονόμου.

Η βαθμολογία στις θέσεις 5-8 είναι: 1. Αναγέννηση Δ. 21, 2. Ολυμπιάδα Νν.19, 3. ΘΟΙ Αυγ. 09, 4. Εθνικός Λ.. 00.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top