ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλυπτικός Παντελή μεν, αλλά τα είπε… έξω από τα δόντια με το λάθος που έγινε!

Αποκαλυπτικός Παντελή μεν, αλλά τα είπε… έξω από τα δόντια με το λάθος που έγινε!

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, μίλησε στον Super Sport FM το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αναλυτικά όσα όλα είπε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ…

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πέραν της νίκης, για μας ήταν πολύ σημαντικά και τα άλλα αποτελέσματα. Η ισοπαλία της ΑΕΚ και η ήττα της Ομόνοιας. Η ΑΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα παίζαμε εκτός έδρας και ανταποκριθήκαμε πλήρως. Είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια χρειάζονται δύναμη, πάθος, ποιότητα αλλά και την αντοχή του νικητή».

Για τη διαιτησία:

«Σε ένα ντέρμπι πάντα θα υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις. Συνήθως είναι παραπονεμένοι αυτοί που χάνουν. Η ανακοίνωση της ΑΕΛ δεν έχει να κάνει με την Ανόρθωση. Εμείς οι ίδιοι είπαμε ότι οι αρμόδιο θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί με τους ορισμούς. Θα πρέπει να ζυγίζονται ορθολογιστικά οι ορισμοί για να μην γίνονται λάθη. Αυτό είναι το παράπονο μας. Πολλές φορές εμείς οι ίδιοι με τον ορισμό, βάζουμε τον διαιτητή κάτω από κρίση πριν τον αγώνα» ανέφερε αρχικά.

Αν θεωρεί ότι έγινε λάθος με τον ορισμό του κ. Νεοκλέους…

«Βεβαίως και έγινε λάθος. Ήταν δύσκολο για αυτόν να ελέγξει το παιχνίδι. Είναι ένας άνθρωπος που κατοικεί στη Λεμεσό».

Για το ότι είναι κατάντημα να επιλέγουμε διαιτητές ανάλογα με το που κατοικούν…

«Και στην Αγγλία και στη Γερμανία δεν θα βάλουν κανένα διαιτητή που κατοικεί στην τόπο που παίζει μια ομάδα. Δεν είπαμε ότι επειδή κατοικεί σε μια πόλη, θα βοηθήσει την ομάδα αυτής της πόλης, απλά δεν υπάρχει λόγος να τον βάλουμε σε αυτή την λογική και την προκατάληψη. Υπάρχει τόσο μεγάλη προκατάληψη που δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Θα πρέπει να προστατευτούμε από αυτό το πράγμα. Θα πρέπει να γίνουν κάποιες συζητήσεις σε βάθος όσον αφορά την αξιολόγηση. Στη χθεσινή διαιτησία υπήρχαν λάθη, όμως ήταν φυσιολογικά στην έκταση ενός ντέρμπι. Λάθη υπήρχαν και στα παιχνίδια Ολυμπιακό – ΑΠΟΕΛ, Εθνικός – Απόλλωνας και Πάφος – ΑΕΚ. Σε αυτά τα παιχνίδια όμως έγινε πιο μικρός ντόρος. Ίσως θα πρέπει να γίνει πιο σωστή αξιολόγηση για να μην βάζουμε σε κρίση τους διαιτητές εκ των προτέρων. Στην αρχή της χρονιάς, τα λάθη μπορούν να διορθωθούν. Φτάνοντας στο τέλος τα λάθη των ομάδων και των διαιτητών δεν μπορούν να διορθωθούν και για αυτό υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις».

Για το στόχο της Ευρώπης με τα νέα δεδομένα…

«Είναι πολύ καλή η διαφορά που έχουμε, όμως ξέροντας πως είναι τα παιχνίδια των πλέι οφ θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γιατί κάθε αγωνιστική αλλάζουν τα δεδομένα. Θα χρειαστεί η ίδια προσπάθεια και η προσοχή που είχαμε μέχρι τώρα. Είχαμε μια σταθερή πορεία και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για τον Ντούρις…

«Είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα και ψάχναμε ένα ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να σκοράρει. Έπαιζε στη Ρωσία και είναι διεθνής. Είμαστε ευχαριστημένοι που βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που θέλουμε. Δεν είχε και πολύ χρόνο για να αποδείξει πράγματα επειδή ήρθε τον Ιανουάριο».

Για τον Χαρούς…

«Έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια. Όταν τον χρειαστήκαμε ήταν φοβερός. Τέτοιες εμφανίσεις κρατούν την ομάδα στο παιχνίδι».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ…

«Αυτά τα παιχνίδια είναι τα ίδια. Κάθε παιχνίδι που κερδίζεις αποκτάς πλεονέκτημα. Κάθε παιχνίδι που χάνεις μένεις πίσω».

Για τον Ρόνι Λέβι…

«Ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο τη συνεργασία με τον προπονητή. Είναι εργατικός και σωστός επαγγελματίας. Έχει την νοοτροπία του νικητή, κάτι που συμβαδίζει με την όλη φιλοσοφία της Ανόρθωσης».

Αν θα ανανεωθεί η συνεργασία…

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και σύντομα θα μιλήσουμε σοβαρά για να μείνει κοντά μας. Είναι θέμα χρόνου».

Για τον Πράνιτς…

«Έχουμε κάνει την περασμένη βδομάδα μια συνάντηση και έχουμε καταλήξει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστιο βιογραφικό ήρθε σε μεγάλη ηλικία, όμως αυτά που είδαμε είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τις υπόλοιπες ανανεώσεις…

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε προγραμματισμένα και να είμαστε έτοιμοι εκεί που πρέπει».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Το όνομα της Beyoncé θα γίνει λήμμα σε λεξικό



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top