Οι… σκέψεις του Σωφρόνη!

Οι… σκέψεις του Σωφρόνη!

Σε διπλό ταμπλό θα το παίξει το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή αυτή την βδομάδα…

Οι «κυανόλευκοι» πρώτα θα έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τον Οθέλλο για το κύπελλο στο οποίο καλούνται να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση, ενώ μετά θα ακολουθήσει το Λεμεσιανό ντέρμπι στο οποίο θα κυνηγήσει τη νίκη για να κρατηθεί σε τροχιά τίτλου.

Πάντως ο Κύπριος τεχνικός των «γαλάζιων» θα έχει δύσκολη βδομάδα και καλείται να σκεφτεί για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του σε αυτά τα δύο παιχνίδια έτσι ώστε να μπορέσει να πετύχει τις σημαντικές και πολυπόθητες νίκες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE