Πλήγμα με Κομάν στην Μπάγερν

Πλήγμα με Κομάν στην Μπάγερν

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο και θα λείψει τουλάχιστον δύο μήνες από τις υποχρεώσεις της Μπάγερν.

Τις υπηρεσίες του Κίνγκσλεϊ Κομάν θα στερηθεί η Μπάγερ τουλάχιστον για το προσεχές δίμηνο. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των Βαυαρών υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο, υπεβλήθη άμεσα σε επέμβαση και η επιστροφή του χρονολογείται στις αρχές Μαΐου, κάτι που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο και την συμμετοχή του στην Εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE