ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Ζαχίντ και Εμπεσίλιο και το επικείμενο «αιώνιο»

Οι Ζαχίντ και Εμπεσίλιο και το επικείμενο «αιώνιο»

Οι δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους αναφερόμαστε στον τίτλο κατάφεραν με την δική τους εξαιρετική απόδοση αλλά και με τα γκολ που πέτυχαν να κρίνουν τα δύο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια στον πρώτο και δεύτερο γύρο αντίστοιχα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, φαίνεται ότι στηρίζεται αρκετά πάνω σε αυτούς τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία παιχνίδια καθώς με την απόδοση τους και τις ασίστ βοηθούν στον μέγιστο βαθμό τους «γαλαζοκίτρινους» για να παίρνουν τα τρίποντα που τους κρατάνε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα της Λευκωσίας με τη νίκη του επί του Ολυμπιακού στην 26η αγωνιστική θα ξεκινήσει την προσπάθεια του στην β΄φάση με τις καλύτερες προοπτικές, καθώς μετά το «διπλό» στο Μακάρειο κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κι από εκεί θα ξεκινήσει την προσπάθεια για την διεκδίκηση του 6ου συνεχόμενου τίτλου.

Όπως ήρθαν τα πράγματα με την βαθμολογία, ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί στην 1η αγωνιστική των πλέι – οφ να αντιμετωπίσει την Ομόνοια, με τους «γαλαζοκίτρινους» φυσικά να έχουν ως μέγα στόχο να δώσουν συνέχεια στην θετική παράδοση που «έχτισαν» τα τελευταία χρόνια κόντρα στους «πράσινους» εξασφαλίζοντας άλλη μια σημαντική νίκη.

Πάντως όλοι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη θα κληθούν σε αυτά τα δέκα ντέρμπι (αρχής γενομένης με την Ομόνοια) που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ στον μεγάλο του στόχο.

Τώρα όσον αφορά το επικείμενο ντέρμπι με την Ομόνοια, τόσο ο Πακιστανός (με Νορβηγικό διαβατήριο), όσο και ο Ολλανδός μέσος για τους οποίους αρχίσαμε να γράφουμε στο άρθρο μας αναμένεται ότι στον πρώτο αγώνα κόντρα στους «πράσινους» για τα πλέι – οφ να βρεθούν αμφότεροι στην ενδεκάδα.

Ο Γιώργο Δώνης αλλά και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένει ξανά από τους δύο ποδοσφαιριστές ότι έπραξαν στα δύο παιχνίδια με την Ομόνοια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να πράξουν και στην πρώτη μεταξύ τους «μάχη» στην β΄φάση οδηγώντας τον ΑΠΟΕΛ σε άλλη μια νίκη κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top