ΠΑΡΑ-THEMA

Αγανακτισμένος πολίτης με διαφημίστηκα φυλλάδια: 'Κίνδυνος πρόκλησης σωματικής βλάβης'

Αγανακτισμένος πολίτης με διαφημίστηκα φυλλάδια: 'Κίνδυνος πρόκλησης σωματικής βλάβης'

Αγανάκτησε συμπολίτης μας με την κατάσταση με τα διαφημίστηκα φυλλάδια, το οποία όπως αναφέρει μπορούν να προκαλέσουν και σωματική βλάβη.

Γνωστό το θέαμα στους κυπρίους με τους σωρούς διαφημιστικών φυλλαδίων, τόσο στις εισόδους πολυκατοικιών, αλλά και κατοικίες, με πολίτη να αναφέρει στην ομάδα του Facebook, «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ», να θέτει και θέμα κινδύνου πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα, η χρήστης του Facebook, αναφέρει ότι εάν κάποιος πατήσει στους σωρούς διαφημιστικών μπορεί να γλιστρήσει.

Ταυτόχρονα, προτείνει όπως αντί να τα πετούν στα σκαλιά της πολυκατοικίας όπου διαμένει, μπορούν να τοποθετούν ένα μόνο φυλλάδιο, έξω από κάθε διαμέρισμα.

Πάντως, μπορεί η εν λόγο δημοσίευση να έγινε με αφορμή τα φυλλάδια συγκεκριμένης επιχείρησης, αλλά το φαινόμενο παρατηρείται από πολλές επιχειρήσεις.

Διαβάστε αυτούσια τη δημοσίευση:

'Η φωτογραφία που αναρτώ απεικονίζει την κατάσταση με τα διαφημιστικά φυλλάδια αλυσίδας υπεραγορών στην πολυκατοικία που μένω.
Το λιγότερο που μπορώ να τη χαρακτηρίσω είναι ως ρύπανση και ως κίνδυνο πρόκλησης σωματικής βλάβης διότι στο σημείο εκείνο οποισδήποτε μπορεί να γλυστρίσει πατώντας πάνω στα φυλλάδια. Εάν θέλουν να λαμβάνουμε τα διαφημιστικά τους, μπορούν να μας αφήνουν ΕΝΑ διαφημιστικό φυλλάδιο ανά διαμέρισμα έξω από την εκάστοτε πόρτα.
Δεν πιστεύω να ανεχόταν η συγκεκριμένη εταιρεία να επικρατούσε κάτι ανάλογο μέσα σε οποιοδήποτε από τα καταστήματά της...'

X.Z.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top