ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έγραψε» η… φαρμακερή ατάκα του Καϊάφα για Μασιά (δηλώσεις)

«Έγραψε» η… φαρμακερή ατάκα του Καϊάφα για Μασιά (δηλώσεις)

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ερμή Κώστας Καϊάφας, μιλώντας για το παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Αλκή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην Αλκή για τη νίκη της. Θα διαφωνήσω λίγο με τον συνάδελφο για την εικόνα του αγώνα, αφού ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο και όποια ομάδα πετύχαινε ένα γκολ θα ήταν και η νικήτρια. Έτσι το είδα εγώ από τον πάγκο.

Είδα πάντως και ένα ντεφορμάρισμα του διαιτητή, ο οποίος δεν ήταν καθόλου καλός σήμερα, αλλά δεν τον κατηγορώ, το λέω για το καλό του για να βελτιωθεί.

Το ευτύχημα για την ομάδα μου είναι ότι για ένα ακόμη παιχνίδι παίξαμε φουλ, αφού είμαστε στα πλέι-οφ, είμαστε στην Κύπρο και καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ακούσαμε και πάλι αρκετούς ψιθύρους.

Ο Ερμής όμως έπαιξε ένα ακόμη παιχνίδι πεντακάθαρα, όπως θα κάνουμε και στα εναπομείναντα εννέα, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top