ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νσούε: «Δεν μας νοιάζει ο Απόλλων, αλλά η ΑΕΚ» (video)

Νσούε: «Δεν μας νοιάζει ο Απόλλων, αλλά η ΑΕΚ» (video)

Δηλώσεις με το πέρας του ντέρμπι στα ΜΜΕ έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Εμίλιο Νσούε.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-«Για μας ήταν πολύ σημαντικό ματς, στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ήταν ένα ντέρμπι, δύσκολο αφού ο αντίπαλος έπαιζε μαζεμένα πίσω, αλλά όταν σκοράραμε το παιχνίδι άνοιξε. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και συνεχίζουμε βλέποντας το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, στην έδρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε».

-«Δεν πιστεύω πως η Ομόνοια μας πίεσε. Στην ουσία μας απειλούσε με στημένες φάσεις όπως φάουλ, ή από κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας απείλησε περισσότερο επειδή εμείς βγήκαμε πιο μπροστά και αυτό τους έδωσε το δικαίωμα να κτυπούν στις αντεπιθέσεις.  Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε».

-«Δεν μας νοιάζει προς το παρόν ο Απόλλων παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Πιστεύουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο και θα το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό. Ξέρουμε πως οι οπαδοί μας πιστεύουν πως είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα το δείξουμε αυτό».

-«Ο προπονητής μου με ξέρει, και γνωρίζει πως μου αρέσει να βγαίνω στην επίθεση, αλλά αυτό θέλει πολλά τρεξίματα γιατί πρέπει να πηγαίνω και πίσω για να αμύνομαι. Αυτή είναι η στρατηγική αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος έβγαινε στις αντεπιθέσεις ειδικά από την πλευρά μου και έτσι έπρεπε να μείνω πίσω. Αλλά όταν μπορώ να βγω μπροστά το κάνω αφού μου αρέσει να βοηθώ την ομάδα στην επίθεση αλλά και να σκοράρω εξάλλου αυτή είναι η δουλειά μου».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top