Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ενός ηλικιωμένου Ομονοιάτη – Τετάρτη χειρουργείο, Κυριακή γήπεδο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ενός ηλικιωμένου Ομονοιάτη – Τετάρτη χειρουργείο, Κυριακή γήπεδο… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η αγάπη των φίλων της Ομόνοιας για την ομάδα τους είναι γνωστή.

Πριν από λίγες μέρες ένας ηλικιωμένος φίλος της Ομόνοιας πρόσφερε μέρος της μηνιαίας του σύνταξης ως εισφορά στο σωματείο της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Η «τρέλα» ενός απλού Ομονοιάτη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένας άλλος σήκωσε τη σημαία της αγαπημένης του ομάδα στην οροφή του σπιτιού του, παρά την καταστροφική μέχρι σήμερα χρονιά.

Παράλληλα, λίγη ώρα μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και την νέα ήττα σε αιώνιο ντέρμπι, ένας φίλος του τριφυλλιού δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο φίλαθλο της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Οι τελευταίες ώρες του αδικοχαμένου αρχηγού της Φιορεντίνα (pic)

«Ομόνοια είναι να είσαι 6ος, Τετάρτη πρωί να είσαι μέσα το χειρουργείο και Κυριακή πάλι στο γήπεδο…», ανέφερε στην ανάρτηση του μαζί με τη φωτογραφία του φίλου της Ομόνοιας.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE