ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Έλαβαν κονδύλι αλλά προσλήψεις δεν είδαν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Έλαβαν κονδύλι αλλά προσλήψεις δεν είδαν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφτασε το κονδύλι στα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου για πρόσληψη ναυαγοσωστών από τον Φεβρουάριο, χωρίς να γίνει όμως, με τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο «Κινύρας» Πάφου να προειδοποιεί με διαμαρτυρία.

Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυαγοσωστικού Ομίλου «Κινύρας» Πάφου, στο Facebook την Δευτέρα (5/3) αναφέρει ότι βρίσκεται σε αναμονή για την υλοποίηση της εξαγγελίας για διορισμό των τριών ναυαγοσωστών στον Δήμο Πάφου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, υπό κανονικές συνθήκες οι ναυαγοσώστες θα έπρεπε να είχαν ήδη αναλάβει καθήκοντα από την 1/2/18.

Ο Όμιλος ταυτόχρονα προειδοποιεί ότι αν το θέμα δεν διευθετηθεί μέχρι την Τετάρτη (7/3), τότε οι ναυαγοσώστες στην Πάφο θα προβούν, αναγκάστηκα όπως τονίζουν, σε δυναμική διαμαρτυρία στην περιοχή λουομένων «Μπάνια».

Ακόμη, ο Ναυαγοσωστικός Όμιλος στην ανακοίνωση του γράφει ότι το σχετικό κονδύλι για τις προσλήψεις των τριών ναυαγοσωστών από τον Φεβρουάριο, έφτασε στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου, χωρίς όμως να γίνει καμία πρόσληψη.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top