ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελικό: ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (1-2)

Τελικό: ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (1-2)

Τέλος της αναμέτρησης
 
90′ Σουτ του Ίσκο, έδιωξε σε κόρνερ ο Αρεολά.
 
83′ Δοκάρι για τη Ρεάλ. Μετά από γύρισμα του Μαρσέλο, ο Βάσκεθ έκανε το σουτ από κοντά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Ρονάλντο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
 
Ο Ραμπιό έκανε τραγικό διώξιμο, με την μπάλα να στρώνεται στον Κασεμίρο, ο οποίος έκανε το σουτ και μετά την κόντρα στον Μαρκίνιος, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
 
80′ ΓΚΟΟΟΛ για την Ρεάλ!
 
74′ Ευκαιρία για την Ρεάλ. Ο Μπενζεμά καθυστερεί πάρα πολύ, δεν δίνει στον αμαρκάριστο Ρονάλντο και επιλέγει να τελειώσει μόνος του την φάση, κάνοντας κακό τελείωμα.
 
Το γκολ χρεώνεται στον Καβάνι!
 
Μετά από γύρισμα του Άλβες, ο Παστόρε έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να κοντράρει σε Ράμος και Καβάνι και να καταλήγει στα δίχτυα του Νάβας.
 
71′ ΓΚΟΟΟΛ για την Παρί!
 
69′ Δοκάρι για την Ρεάλ. Μετά το γύρισμα του Μπενζεμά, ο Ασένσιο έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Αρεολά.
 
66′ Αποβολή για την Παρί. Ο Βεράτι αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
 
60′ Παράλληλη σέντρα του Ντι Μαρία, με τον Καβάνι να μην καταφέρνει να βρει την μπάλα με προβολή.
 
58′ Ευκαιρία για την Παρί. Ο Εμπαπέ έκανε το γύρισμα προς τον Καβάνι, αυτός έκανε το γυριστό αλλά η μπάλα κόντραρε στον Σέρχιο Ράμος και πέρασε κόρνερ.
 
Ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση έρχεται η Ρεάλ μετά το γκολ. Πρέπει να δεχθεί τρία για να πάει στην παράταση το ματς και τέσσερα για να μείνει εκτός!
 
Φοβερή επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Ασένσιο έκανε το κλέψιμο και την ατομική προσπάθεια, στη συνέχεια φοβερή κάθετη στον Λούκας, ο οποίος με άψογη σέντρα βρήκε τον αφύλαχτο Κριστιάνο στο ύψος του δευτέρου δοκαριού, με τον Πορτογάλο να μην έχει πρόβλημα να καρφώσει την μπάλα στα δίχτυα του Αρεολά!
 
51′ ΓΚΟΟΟΛ για την Ρεάλ!
 
50′ Ευκαιρία για τη Ρεάλ. Ωραία σέντρα του Μαρσέλο, ο Κριστιάνο έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι αλλά η μπάλα πέρασε λίγο όαυτ.
Τέλος στο πρώτο ημίχρονο. Παρί και Ρεάλ πάνε στα αποδυτήρια όπως ξεκίνησαν τον αγώνα χωρίς τέρματα (0-0). Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου 45λεπτου, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο και να απειλούν.
1 λεπτό ο έξτρα χρόνος.
43′ Ευκαιρία για την Παρί Σεν Ζερμέν! Μετά από εξαιρετική κάθετη του Βεράτι, ο Εμπαπέ πήγε από τα πλάγια στην περιοχή και επέλεξε να κάνει το τελείωμα αντί να γυρίσει την μπάλα στον Καβάνι, με τον Νάβας να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.
41′ Καλή στιγμή για την Παρί. Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, ο Ντι Μαρία έκανε κακό γύρισμα από καλή θέση με τον Νάβας να μπλοκάρει.
32′ Κίτρινη κάρτα στον Κόβατσιτς για φάουλ στον Ντι Μαρία.
28′ Σέντρα-σουτ του Εμπαπέ, η μπάλα πέρασε άουτ.
25′ Φάουλ σε καλό σημείο για την Παρί. Ότι πρέπει για τα πόδια του Ντι Μαρία.
Καλύτεροι με την μπάλα στα πόδια οι φιλοξενούμενοι. Κυκλοφορούν σωστά την μπάλα και ψάχνουν με υπομονή το γκολ, με τους γηπεδούχους να δείχνουν μια… βιασύνη και να μην κάνουν καλές επιλογές.
18′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ρεάλ! Ο Ασένσιο έκανε το γύρισμα, ο Μπενζεμά το σουτ στην κίνηση αλλά ο Αρεόλα έδιωξε ενστικτωδώς.
Πολύ καλός ο ρυθμός στο ξεκίνημα του αγώνα, σε αυτό βοηθάει και ότι οι παίκτες των δύο ομάδων δεν κάνουν πολλά φάουλ.
12′ Ταχύτατη αντεπίθεση για τη Ρεάλ, ο Κριστιάνο έσπασε στον Μπενζεμά, το σουτ του οποίου κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
 
11′ Κόρνερ τώρα για την Παρί, το πρώτο των γηπεδούχων στο ματς. Και αυτό περνάει ανεκμετάλλευτο.
 
10′ Σέντρα του Ασένσιο που κοντράρει και καταλήγει στην αγκαλιά του Αρεολά.
 
8′ Πρώτο κόρνερ στο ματς, είναι για τη Ρεάλ. Περνάει ανεκμετάλλευτο.
 
Έχει μπει πιο δυνατά η Παρί και ψάχνει ένα γρήγορο γκολ, με την Ρεάλ να αμύνεται υποδειγματικά.
 
1′ Σέντρα στην αναμέτρηση!
 
Ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του αρχηγού της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι.
 
Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι έχουν φτιάξει ένα φοβερό κορεό σχεδόν σε όλο το γήπεδο.
 
Ένα πεντάλεπτο μένει για να ξεκινήσει το μεγάλο ματς της βραδιάς. Υπενθυμίζεται, πως υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι σήμερα με την Λίβερπουλ να υποδέχεται την Πόρτο στη ρεβάνς της νίκης της με 5-0 στην Πορτογαλία.
 
Διαιτητής είναι ο Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία).
 
Εκπλήξεις από τον Ζινεντίν Ζιντάν και φουλ επιθετικό 4-4-2! Στον πάγκο μένουν οι αμφίβολοι Μόντριτς, Κρόος αλλά ξεκινούν οι Κασεμίρο, Κόβατσιτς, Βάσκεθ, Ασένσιο και το δίδυμο στην επίθεση αποτελείται από τους Μπενζεμά, Κριστιάνο.
 
Στον πάγκο οι Κασίγια, Νάτσο, Κρόος, Μόντριτς, Μπέιλ, Τεό Ερνάντες, Ίσκο.
 
 
Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κόβατσιτς, Ασένσιο, Βάσκεθ, Μπενζεμά, Κριστιάνο.
 
Η Παρί παρατάσσεται χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ, με τον Ντι Μαρία να παίρνει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Σε αυτό βρίσκονται και οι Γιούρι, Τιάγκο Σίλβα και Τιάγκο Μότα, οι οποίοι δεν είχαν ξεκινήσει στην πρώτη αναμέτρηση.
 
Στον πάγκο οι Τραπ, Κιμπέμπε, Μενιέ, Λο Σέλσο, Ντιαρά, Ντράξλερ, Παστόρε.
 
 
Παρί Σεν Ζερμέν (Ουνάι Εμέρι): Αρεολά, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Γιούρι, Βεράτι, Μότα, Ραμπιό, Ντι Μαρία, Εμπαπέ, Καβάνι.
 
Αρκετές αλλαγές από τους δύο προπονητές στις ενδεκάδες των δύο ομάδων σε σχέση με το πρώτο ματς.
 
Μένει να φανεί εάν θα μπορέσει στο «Parc des Princes» να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ ή αν θα καταφέρει η Παρί να φτάσει σε μια σπουδαία ανατροπή-πρόκριση!
 
Στην πρώτη αναμέτρηση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η Ρεάλ είχε επικρατήσει με ανατροπή 3-1 της Παρί και έχει πάρει σπουδαίο προβάδισμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Καλησπέρα σας! Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των «16» του Champions League.
 
Πηγή: www.sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top