ΚΥΠΡΟΣ: Σε διαθεσιμότητα ιατροδικαστής – ‘Δεν έχω ιδέα’

ΚΥΠΡΟΣ: Σε διαθεσιμότητα ιατροδικαστής – ‘Δεν έχω ιδέα’

Αίτημα για να τεθεί σε διαθεσιμότητα εν ενεργεία ιατροδικαστής, για το αδίκημα της ψευδορκίας σε υπόθεση ιατρικής αμέλειας, έχει θέσει η Νομική Υπηρεσία Κύπρου.

Στην αποκάλυψη αυτή προέβη ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Βάσος Οικονόμου, μέσω της εκπομπής της τηλεόραση του Σίγμα, ‘Μεσημέρι και Κάτι’.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, η Νομική Υπηρεσία ζήτησε την Τετάρτη (07/03) την διαθεσιμότητα συγκεκριμένου ιατροδικαστή για ιατρική αμέλεια.

Σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline με τον κ. Οικονόμου, ανάφερε ότι, 'πρόκειται για υπόθεση ιατρικής αμέλειας σε θάνατο γυναίκας από ιατρική επιπλοκή στην σπονδυλική στήλη η οποία νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λευκωσίας'.

Το ThemaOnline επικοινώνησε τηλεφωνικώς και με το μέλος της ιατροδικαστικής ομάδας της Κυπριακής Δημοκρατίας το οποίο μας απάντησε: ‘Δεν έχω ιδέα΄’

Ιωάννα Μάντζιηπα 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας» - Συναντήθηκε με την Ολγκίν ο ΠτΔ

«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας» - Συναντήθηκε με την Ολγκίν ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE