Πρόσληψη 164 ναυαγοσωστών αποφάσισε το Υπουργικό

Πρόσληψη 164 ναυαγοσωστών αποφάσισε το Υπουργικό

Την απασχόληση 164 ναυαγοσωστών για 11 μήνες ενέκρινε την Τετάρτη (07/03) το Υπουργικό Συμβούλιο, δήλωσε η Αναπληρώτρια Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου.

Ανακοινώνοντας την απόφαση, η κ. Βασιλείου είπε πως καταγράφεται αυξημένη ανάγκη για πρόσληψη ναυαγοσωστών, σημειώνοντας παράλληλα την καταγραφή της αύξησης των εσόδων από τον τουρισμό, όπως αυτή διαπιστώθηκε από τη Στατιστική Υπηρεσία, και τη βελτίωση στην εποχικότητα του τουριστικού προϊόντος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.