ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 49χρονος Αργύρης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 49χρονος Αργύρης

Υπέκυψε στα τραύματά του, μετά από 22 μέρες, ο 49χρονος που βρέθηκε ξαπλωμένος μπρούμυτα σε παραλία στην Λάρνακα.

 Υπέκυψε στα τραύματά του ο 49χρονος Αργύριος Μπότσαρης από την Ελλάδα, ο οποίος στις 15/2/2018, βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα στην άμμο παραλίας στην Λάρνακα, κοντά στο Κάστρο.

Να σημειωθεί ότι από την Αστυνομία εξασφαλίσθηκε μαρτυρία ότι ο 49χρονος, 30 λεπτά πριν βρεθεί στην παραλία λιπόθυμος, εθεάθη να κάθετε σε παγκάκι σε κοντινή απόσταση σε κατάσταση μέθης.

Τα τραύματα του 49χρονου φέρονται να προκλήθηκαν από πτώση.

Ο 49χρονος τότε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαγνώστηκε με κάταγμα στα πλευρά και εγκεφαλική αιμορραγία. Κρίθηκε αναγκαίο στην συνέχεια να μεταφερθεί στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αρχικά κρατήθηκε στο νευρολογικό τμήμα, ενώ μετά μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Λευκωσία.

Γύρω στις 18:15 το απόγευμα της Πέμπτης (8/3), ο Αργύριος υπέκυψε στα τραύματά του, αφήνωντας την τελευταία του πνοή στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Η οικογένεια του άτυχου 49χρονου έχει ενημερωθεί.

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου/ αφύσικου θανάτου, ενώ απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του 49χρονου, αναμένεται να δώσει η νενομισμένη νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί της Δευτέρα 12/3.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE