AΠΟΕΛ / Μεταγραφές

AΠΟΕΛ / Μεταγραφές

Η ανακοίνωση της Παρασκευής (09/03) από τον ΑΠΟΕΛ για τα αγωνιστικά δεδομένα των «γαλαζοκιτρίνων» είχε ευχάριστα (δείτε εδώ).

Ο Γιώργος Εφραίμ αλλά και ο Μποι Βάτερμαν δείχνουν να ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς και σήμερα έχουν μπει μάλιστα και στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αμφότεροι δείχνουν να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, με τον Γιώργο Δώνη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Τόσο ο Γιώργος Εφραίμ, όσο και ο Βάτερμαν θεωρούνται ως δύο σημαντικά «όπλα» στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και σίγουρα η επιστροφή τους θα μοιάζει σαν μεταγραφή, για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια και στην προσπάθεια που θα κάνουν οι «γαλαζοκίτρινοι» για την κατάκτηση των δύο τίτλων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Στις πολιτικές στήριξης των νέων ζευγαριών και των οικογενειών, με στόχο τη δημογραφική ανάκαμψη της Κύπρου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE