Πάτησε γκάζι η Νέα Σαλαμίνα και τώρα θα τρε – «εξι»

Πάτησε γκάζι η Νέα Σαλαμίνα και τώρα θα τρε – «εξι»

Σε αγώνα που έγινε στο Μακάρειο μεταξύ της Δόξας και της Νέας Σαλαμίνας, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επικρατήσουν με το βαρύ 6-2 της προσφυγικής ομάδας.

Η Δόξα ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Σαντίκ και η Νέα Σαλαμίνα με τον Τιάγκο να πετυχαίνει στο 43ο λεπτό ένα πανέμορφο γκολ (δείτε εδώ) έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ένα σκορ το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Νέα Σαλαμίνα έκανε πραγματικά πάρτι στο γήπεδο της Πρωτεύουσας. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη με τα γκολ από τους.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, Ηλίας Μυριάνθους και Μάριος Χαννίδης, για την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για  την 1η Ιουνίου.