Πάτησε γκάζι η Νέα Σαλαμίνα και τώρα θα τρε – «εξι»

Πάτησε γκάζι η Νέα Σαλαμίνα και τώρα θα τρε – «εξι»

Σε αγώνα που έγινε στο Μακάρειο μεταξύ της Δόξας και της Νέας Σαλαμίνας, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επικρατήσουν με το βαρύ 6-2 της προσφυγικής ομάδας.

Η Δόξα ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Σαντίκ και η Νέα Σαλαμίνα με τον Τιάγκο να πετυχαίνει στο 43ο λεπτό ένα πανέμορφο γκολ (δείτε εδώ) έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ένα σκορ το οποίο έμελλε να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Νέα Σαλαμίνα έκανε πραγματικά πάρτι στο γήπεδο της Πρωτεύουσας. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη με τα γκολ από τους.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE