Το κοινό γύρισε την πλάτη στην Κύπρια παρουσιάστρια- «Αθόρυβο τέλος»

Το κοινό γύρισε την πλάτη στην Κύπρια παρουσιάστρια- «Αθόρυβο τέλος»

Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου «Όσο υπάρχουν τραγούδια» συγκέντρωσε καλές κριτικές ως προς το στήσιμο της δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το TvCapuccino οι τηλεθεατές δεν αγκάλιασαν (όσο ο σταθμός περίμενε) την εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου.

Παρά το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός ήταν ισχνός το Σάββατο 3 Μαρτίου, αφού απουσίαζε το Master Chef από το TvOne ωστόσο και πάλι το κοινό δεν είδε την εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου με τα ποσοστά τηλεθέασης να ακουμπούν «μετά βίας» το 10% την ίδια στιγμή που η «Παραδοσιακή Βραδιά» χτυπούσε 25άρια όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα

Στο κανάλι του Alpha Κύπρου πάντως δεν υπάρχεισκέψη για πρόωρο φινάλε όμως επικρατεί η άποψη πως «η εκπομπή θα πρέπει να τελειώσει αθόρυβα τη σεζόν χωρίς όμως να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE