ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα»

«Πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα»

Ο σκόρερ των δύο «χρυσών» τερμάτων του Απόλλωνα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, Φώτης Παπουλής μετά το πέρας του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Cytavision και φρόντισε αμέσως να χαμηλώσει τους τόνους.

Δείτε όλα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: «Ήταν πολύ μεγάλη νίκη που τη χρειαζόμασταν. Πάντα εδώ μας κόβει βαθμούς και δυσκολευόμαστε από μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Ανόρθωση. Θέλω να πω πως όλη η ομάδα διακρίθηκε. Έτυχε να είμαι εγώ ο εκτελεστής. Μια δύσκολη νίκη, τα κεφάλια κάτω και προχωράμε».

Για τη σημασία της νίκης: «Το θέλαμε πάρα πολύ σε μια δύσκολη έδρα που δεν περνά κανείς εύκολα. Η Ανόρθωση δείχνει πως μεγαλώνει σιγά σιγά και αυτό είναι καλό για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα, πιο δύσκολο είναι να κρατηθείς στην κορυφή από το να φτάσεις εκεί».

Για τα γκολ του: «Τα προσωπικά επιτεύγματα δεν με ενδιέφεραν ποτέ στα έξι χρόνια που είμαι εδώ. Να κερδίζω τίτλους και να βοηθώ την ομάδα θέλω. Όμως δεν τελείωσε τίποτα. Τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε ώστε να μείνουμε στην κορυφή».

 
 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top