ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Απόδραση» με μπάζερ-μπίτερ για τη Μίλαν! (video)

«Απόδραση» με μπάζερ-μπίτερ για τη Μίλαν! (video)

Μία κεφαλιά του Αντρέ Σίλβα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στην Μίλαν την τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Τζένοα με 0-1!

Αν σκεφτεί κανείς ότι σε αυτό το γήπεδο έχανε τα τρία τελευταία χρόνια, τότε κι ο πόντος καλός θα ήταν για την Μίλαν.

Ωστόσο, οι «ροσονέρι» δεν συμβιβάστηκαν ποτέ με τον βαθμό, κυνήγησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το νικητήριο γκολ κι αυτό ήρθε ακριβώς στην εκπνοή.

Μία κεφαλιά του Αντρέ Σίλβα νίκησε τον μέχρι τότε ανίκητο Περίν κι έδωσε στην Μίλαν την μεγάλη νίκη (0-1) που την φέρνει στην 6η θέση και ξανά στην ευρωπαϊκή ζώνη,

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο ένεκα της βροχής, η Μίλαν ήταν πολύ καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, όμως έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Ματία Περίν, ο οποίος κράτησε το μηδέν για τους «γκριφόνι».

Ο Ιταλός διεθνής τερματοφύλακας με μία απίθανη επέμβαση είπε «όχι» στον Κάλινιτς στην πρώτη φάση του αγώνα στο 10ο λεπτό, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο το γκολ του Μποναβεντούρα ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.

Η Μίλαν συνέχισε να πιέζει και στην επανάληψη, όμως έπεσε ξανά σε τείχος. Το σουτ του Μποναβεντούρα (61’) πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ ο Περίν έδειξε και πάλι την κλάση του σε κοντινό σουτ Σούσο (73’).

Στις καθυστερήσεις η πίεση έγινε αφόρητη από την Μίλαν. Κεσιέ και Λαπαντούλα σπατάλησαν τις πρώτες καλές ευκαιρίες, όμως ακριβώς στην εκπνοή ήρθε η κεφαλιά του Αντρέ Σίλβα για να λυτρώσει την Μίλαν (0-1), που άξιζε απόλυτα το τρίποντο με βάση την εικόνα του ματς.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top