Αγανάκτησε η Φουρέιρα στο ΡΙΚ: 'Είναι ντροπή... να πας με την Αλβανία στην Eurovision' - VIDEO

Αγανάκτησε η Φουρέιρα στο ΡΙΚ: 'Είναι ντροπή... να πας με την Αλβανία στην Eurovision' - VIDEO

Η Ελένη Φουρέιρα δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και απαντά σε όσους διαμηνύουν ότι επειδή είναι από την Αλβανία πρέπει να πάει με την χώρα της στην Eurovision. 

Η Ελένη Φουρέιρα κάθισε απέναντι στον Τάσο Τρύφωνος και έκαναν μια 'Τετ α τετ' συζήτηση, που εμείς θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Κυριακή, 18 Μαρτίου από το ΡΙΚ. 

H Ελένη απάντησε στον Τάσο σε ερωτήματα σχετικά με την καταγωγή της, τον τρόπο που μεγάλωσε, το bullying που υπέστη λόγω του ότι κατάγεται από την Αλβανία.  

Όταν κλήθηκε να απαντήσει σε όλους αυτούς τους κακεντρεχείς που πιστεύουν ότι επειδή κατάγεται από την Αλβανία θα πρέπει να συμμετάσχει με την Αλβανία στην Eurovision άλλαξε ύφος, η πάντα ευγενική και γλυκιά Φουρέιρα. 

Όπως είπε: "Είναι ντροπή για τον κόσμο να ακούει ένα νέο παιδί... Α! είσαι από την Αλβανία να πας με την Αλβανία στην Eurovision".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο τρέιλερ που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=daCnU_RsNTM

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE