ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατηγορείται για απόπειρα φόνου της 73χρονης μάνας του

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Κατηγορείται για απόπειρα φόνου της 73χρονης μάνας του

Στις 27 Απριλίου αναμένεται ότι θα απαγγελθούν οι κατηγορίες στον 42χρονο για την απόπειρα φόνου της 73χρονης μητέρας του, που σημειώθηκε το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου, στη Λεμεσό.

Η διαδικασία για έναρξη της δίκης του είχε οριστεί για την Πέμπτη (15/3), ωστόσο ο 42χρονος αιτήθηκε νομική αρωγή και το δικαστήριο όρισε τη νέα ημερομηνία για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει, με σοβαρότερη αυτήν της απόπειρας φόνου.

Μέχρι τότε, έχουν δοθεί οδηγίες για να ετοιμαστεί έκθεση από το Γραφείο Ευημερίας, για την οικονομική κατάσταση του κατηγορούμενου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE