Νέο ζευγάρι στην κυπριακή showbiz - Μας άφησε με ανοικτό το στόμα η ηθοποιός - VIDEO

Νέο ζευγάρι στην κυπριακή showbiz - Μας άφησε με ανοικτό το στόμα η ηθοποιός - VIDEO

Η λαμπερή πλην ταλαντούχα ηθοποιός εμφανίστηκε με ανανεωμένο look και δεν έκρυψε τον έρωτά της, που καθόταν δίπλα της.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη στους τηλεθεατές της, την Πέμπτη, 15 Μαρτίου. 

Καλεσμένη της ήταν η Έλια Ιωαννίδου, η οποία εμφανίστηκε εντελώς ανανεωμένη, με ροζ -λευκά μαλλιά που έφταναν μέχρι την μέση της. 

Η Έλια έλαμπε από ευτυχία και δεν κατάφερε να κρύψει τον έρωτά της για τον συνεργάτη της, Αλέξανδρο Αλεξάνδρου, με τον οποίο εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι. 

Η λαμπερή ηθοποιός όπως αποκάλυψε ερωτεύτηκε με τον Αλέξανδρο μέσα από την φιλία και την συνεργασία τους, μιας και κάθε Τετάρτη εμφανίζονται μαζί στο Buono στην Λευκωσία. 

Ο έρωτάς τους όμορφος και παρόλο που είναι και συνεργάτες η λαμπερή ηθοποιός δήλωσε στην οικοδέσποινα της εκπομπής: "Στην δουλειά είμαστε μόνο συνεργάτες. Θυμώνει μου, θυμώνω του...".

Δείτε την Έλια και τον Αλέξανδρο στην εκπομπή "Όλα Για Σένα":

https://www.youtube.com/watch?v=jLU721FK-bE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE