ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Εκλογική Συνέλευση, τα κριτήρια Μαρτίου, ο Μαργκάσα και ο Αμπντελαουί

Η Εκλογική Συνέλευση, τα κριτήρια Μαρτίου, ο Μαργκάσα και ο Αμπντελαουί

Δείτε τι ανέφερε σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Active, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, τόσο για τους παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, όσο και για τον υπό δοκιμή, Μπακρ Αμπντελαουί.

Αναφέρθηκε επίσης και στους Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες και Λόπες, ενώ μίλησε και για την Εκλογική Γενική Συνέλευση, αλλά και για τα οικονομικά κριτήρια του Μαρτίου.

Δείτε τι είπε:

Για τα αγωνιστικά νέα ενόψει ΑΕΚ:

«Ο Μαδούρο εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από μυϊκή ενόχληση, όμως ακολουθεί κάποιες μέρες ειδικό πρόγραμμα και αγωνίζεται. Με αυτή τη λογική προπονήθηκε μέσα στη βδομάδα και αναμένεται εκτός απροόπτου, ότι θα είναι διαθέσιμος.

Ο Τζαρσίνιο αντιμετωπίζει μυϊκή ενόχληση. Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, αύριο θα αξιολογηθεί η κατάσταση του και θα διαφανεί κατά πόσο θα είναι στην αποστολή.

Ο Δημητρίου επέστρεψε από χθες στο κανονικό πρόγραμμα και μέσα από τις προπονήσεις θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία το πότε θα τον χρησιμοποιήσει ξανά».

Για την προσεχή Γενική-Εκλογική Συνέλευση:

«Ο πρόεδρος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα, ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο. Θα εκφράσουν τις απόψεις τους, όταν κρίνουν πως είναι η σωστή στιγμή.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 14 ή 15 Απριλίου. Ακόμα δεν λήφθηκε οριστική απόφαση. Ο σύλλογος θα γνωστοποιήσει λεπτομέρειες για την διαδικασία υποβολής των υποψηφιοτήτων.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ακόμη οι υποψηφιότητες, δεν θα σχολιάσουμε τις όποιες συναντήσεις γίνονται ή θα γίνουν. Το ζητούμενο όμως για την Ομόνοια, είναι η σύμπνοια για την επόμενη μέρα.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, κατανοητό και σεβαστό να θέλει ο κόσμος να εκφράσουμε τη θέση μας. Ο σύλλογος όμως δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι, από τη στιγμή που έχει ανοίξει το θέμα της υποβολής των υποψηφιοτήτων και δεν θα ήταν χρήσιμο να μπει ο σύλλογος σε αυτό το κεφάλαιο».

Για τα οικονομικά κριτήρια του Μαρτίου:

«Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να περάσουμε τα κριτήρια του Μαρτίου. Ήδη έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια και είναι θετικά τα μηνύματα, όμως χρειάζεται ακόμα πιο μεγάλη προσπάθεια.

Διανύσαμε μεγάλη απόσταση. Άρχισε η προσπάθεια αρχές του περασμένου μήνα και ο κόσμος μπορεί να προσφέρει με διάφορους τρόπους, είτε με τα εισιτήρια διαρκείας και τα αναμνηστικά-επετειακά προϊόντα ή όπως αλλιώς θέλει και μπορει».

Για τον Μαργκάσα, αλλά και για τους δύο Πορτογάλους που ενώ είχαν τεθεί εκτός πλάνων, επέστρεψαν τελικά στις προπονήσεις:

«Απουσίαζαν κάποιο διάστημα, γι’ αυτό και άρχισαν ειδικό πρόγραμμα για να επανενταχθούν σταδιακά με ομαλότητα, ώστε να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουμε. Επηρεάστηκαν από την αποχή και είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας πως θα τους αξιοποιήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα συνεχίζει να προπονείται ατομικά και ισχύει η ανακοίνωση που είχε εκδοθεί πριν από μερικές εβδομάδες. Βρίσκεται στο στάδιο συζητήσεων με τη διοίκηση, για να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία μας. Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει συμφωνία».

Για τον υπό δοκιμή, Μπακρ Αμπντελαουί:

«Αγωνιζόταν στη Χετάφε Β, είναι ακραίος επιθετικός και κατέχει Φιλανδικό διαβατήριο. Εδώ και δύο ημέρες έχει ξεκινήσει δοκιμαστικά και θα αξιολογηθεί από την τεχνική ηγεσία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top