ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον κόσμο στο πλευρό του για το διπλό-τίτλου!

Με τον κόσμο στο πλευρό του για το διπλό-τίτλου!

Ξεκίνησαν να μετράνε αντίστροφα στον ΑΠΟΕΛ, ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής (18/03) με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» προετοιμάζονται για μία μεγάλη μάχη, κόντρα στη μοναδική ομάδα που είναι ικανή να τους εκθρονίσει μετά από μία πενταετία, η οποία μάλιστα τον Ιανουάριο, τους συνέτριψε στο ΓΣΠ με… 0-4!

Βέβαια, ο ΑΠΟΕΛ αντέδρασε άμεσα τότε στη «σφαλιάρα», κερδίζοντας την επόμενη εβδομάδα στο Τσίρειο με 1-2 και αυτή η νίκη, θα είναι οδηγος των «γαλαζοκιτρίνων» στην «τιτανομαχία» της Κυριακής.

Όμως, για να μπορέσει η ομάδα του Δώνη να ξαναφύγει με το διπλό από τη Λεμεσό, θα πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο από τότε, να είναι σχεδόν άριστη στο ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι, με ελάχιστα «νεκρά» διαστήματα και παράλληλα, να περιορίσει στον μέγιστο βαθμό, τα… «πολυβόλα» του Απόλλωνα στη «γραμμή κρουσης».

Ο Ελλαδίτης τεχνικός περνάει από… «κόσκινο» τη Λεμεσιανή ομάδα, μελετώντας τα πάντα γύρω από το παιχνίδι της, εντοπίζοντας κάποια αδύνατα σημεία πάνω στα οποία θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» ξανά, όπως το έκανε στον Β΄ γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας παράλληλα ως παράδειγμα προς… αποφυγή στον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου, το ντροπιαστικό 0-4 του Ιανουαρίου.

Εννοείται πως η αρχική ενδεκάδα θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα, όμως ακόμα να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το σχήμα που θα παρατάξει και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει.

Η προπόνηση της Παρασκευής (16/03) θα είναι η πλέον καθοριστική, ενώ σίγουροι για το αρχικό σχήμα, θεωρούνται μόνο οι Πέρεθ, Καρλάο, Νσούε, Ιωάννου, Μοράις, Εμπεσίλιο και Ζαχίντ.

Να σημειώσουμε ότι είναι δεδομένη η απουσία του τραυματία Σόουζα, τη θέση του οποίου στον άξονα, αναμένεται να πάρει ο Φαρίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, κινείται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι στο πλευρό των «γαλαζοκιτρίνων» στο Τσίρειο, θα είναι περισσότεροι απο χίλιοι οπαδοί τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top