ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μπηχτές Άντρου για ΜΕΔ: «Τον έχουμε μάθει» - Απάντηση Αβέρωφ

Μπηχτές Άντρου για ΜΕΔ: «Τον έχουμε μάθει» - Απάντηση Αβέρωφ

«Δεν έγινε συζήτηση επί της ουσίας», δήλωσε ο Άντρος Κυπριανού μια μέρα μετά τη χιλιοειπωμένη Σύσκεψη Αρχηγών για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ εξέφρασε ικανοποίηση για την ενημέρωση που έτυχαν οι πολιτικοί αρχηγοί από τον υπουργό Οικονομικών, ωστόσο τόνισε ότι η συμμετοχή του ΑΚΕΛ στην τεχνική επιτροπή για τα Μ.Ε.Δ. δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Όπως είπε στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκε ότι η οικονομία «δεν αντέχει» έναν Φορέα για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, ενώ υπογράμμισε ότι η διακυβέρνηση των τελευταίων πέντε χρόνων δεν επιτρέπουν στον ίδιο να είναι αισιόδοξος.

Όπως δήλωσε, το ΑΚΕΛ θα πάει στην επόμενη σύσκεψη και θα συμπράξει αν υπάρξουν σοβαρές προτάσεις που προστατεύουν την πρώτη κατοικία.

Έντονα επικριτικός έναντι του προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Άντρος Κυπριανού είπε «τον έχουμε μάθει», χαρακτηρίζοντας δηλώσεις που έγιναν στο περιθώριο της Σύσκεψης.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ εξήγησε ότι για εκείνους πατρίδα είναι ο λαός και όχι όσα λέει ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ενώ δεν αποδέχτηκε τη φράση «βάζουμε πλάτη» από τον πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος. «Πλάτη βάζει η αντιπολίτευση», εξήγησε.

«Να μας πουν πώς θα προστατεύσουμε τις ευάλωτες ομάδες», απάντησε ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. σε παρέμβασή του.
Εξηγώντας το σχέδιο της κυβέρνησης, στάθηκε ιδιαίτερα στους στρατηγικούς κακοπληρωτές, με τους οποίους «πρέπει να γίνουμε αυστηροί», όπως δήλωσε.

Δεν πρέπει, τόνισε, να ρίχνουμε «κροκοδείλια δάκρυα για τους καταθέτες αλλά να μη θέλουμε να πληρώσουν οι κακοπληρωτές».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top