ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Καθηγητής παρενοχλεί σεξουαλικά μαθήτριες μέσα στην τάξη'

ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Καθηγητής παρενοχλεί σεξουαλικά μαθήτριες μέσα στην τάξη'

Γονείς μαθητριών που φοιτούν σε Γυμνάσιο στην Λάρνακα, κατήγγειλαν στο Υπ. Παιδείας καθηγητή, ο οποίος φέρεται να επιδεικνύει συμπεριφορά λεκτικής σεξουαλικής παρενόχλησης προς 14χρονες μαθήτριες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ‘Πολίτη’, ο καθηγητής του Γυμνασίου στην Λάρνακα, φέρεται να απευθύνεται στις ανήλικες μαθήτριές του με ανάρμοστη γλώσσα και να έχει περίεργη συμπεριφορά.

Γονείς μαθητριών φαίνεται να δήλωσαν στον ‘Πολίτη’, ότι ο εν λόγω καθηγητής, την ώρα του μαθήματος κάνει συστάσεις στις μαθήτριες να κάνουν δίαιτα για να φτιάξουν «ωραίο κ…». Φέρεται μάλιστα να τους υπενθυμίζει ότι το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουν με μαγιό στις παραλίες και δεν πρέπει να έχουν κυτταρίτιδα.

Επιπλέον, ο εν λόγω καθηγητής, φέρεται να κάνει συγκρίσεις μεταξύ των τωρινών μαθητριών του, με άλλων σχολείων που δίδασκε, λέγοντας πως εκεί «ήταν δύο μέτρα σ…».

Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό τόσο στην διεύθυνση του σχολείου αλλά και στο Υπ. Παιδείας, ενώ απειλούν με αποχή των μαθητριών αν δεν απομακρυνθεί και τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος καθηγητής.  

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας, αναφέρεται επίσης ότι οι γονείς επέλεξαν να μην καταγγείλουν το περιστατικό στην Αστυνομία για να μην στιγματιστούν οι μαθήτριες και να μην χρειαστεί να δώσουν καταθέσεις εναντίον του καθηγητή τους, ο οποίος συνεχίζει να τους κάνει μάθημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top