Πήρε το βραβείο του ο πορτιέρο της ΑΕΚ

Πήρε το βραβείο του ο πορτιέρο της ΑΕΚ

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Juan Pablo, παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Χρυσά Γάντια για την 3η περίοδο βράβευσης (11η Αγ. – 15η Αγ.), όπου κράτησε απαραβίαστη την εστία του στα 3 από τα 5 παιχνίδια.

Το βραβείο παρέδωσαν στον Pablo ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. και ο ‘Αγγελος Χοντουλίδης εκ μέρους της χορηγού εταιρείας.

Τον Iσπανό τερματοφύλακα θα έχουμε την ευκαιρία να τον φιλοξενήσουμε στην εκπομπή PASP Extra Time σε μελλοντική εκπομπή αυτής της περιόδου.

Πηγή: www.pasp.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

Ο στρατός των ΗΠΑ εξαπέλυσε χθες μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, καταφέροντας πλήγματα σε περισσότερους από 70 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, ως απάντηση στην επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών και ενός διερμηνέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE