Πήρε το βραβείο του ο πορτιέρο της ΑΕΚ

Πήρε το βραβείο του ο πορτιέρο της ΑΕΚ

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Juan Pablo, παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Χρυσά Γάντια για την 3η περίοδο βράβευσης (11η Αγ. – 15η Αγ.), όπου κράτησε απαραβίαστη την εστία του στα 3 από τα 5 παιχνίδια.

Το βραβείο παρέδωσαν στον Pablo ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. και ο ‘Αγγελος Χοντουλίδης εκ μέρους της χορηγού εταιρείας.

Τον Iσπανό τερματοφύλακα θα έχουμε την ευκαιρία να τον φιλοξενήσουμε στην εκπομπή PASP Extra Time σε μελλοντική εκπομπή αυτής της περιόδου.

Πηγή: www.pasp.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE