Σήμερα η Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ

Σήμερα η Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ

Όπως ανακοινώθηκε από τις 9 Μαρτίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ ομόφωνα αποφάσισε να εισηγηθεί στην Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση, την τροποποίηση του καταστατικού της Ομοσπονδίας, με τρόπο ώστε η εκλογή του νέου Προέδρου της ΚΟΠ που θα γίνει λόγω του αδόκητου θανάτου του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, να μην γίνει μόνο για το υπόλοιπο της θητείας του, δηλαδή για το υπόλοιπο της περιόδου 2017 – 2018 και την περίοδο 2018-2019, αλλά να γίνει για το υπόλοιπο της θητείας και για ακόμα μια τετραετία, δηλαδή και για τις περιόδους 2019-2020, 2020-2021, 2021-2022 και 2022-2023.

Η Καταστατική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:30 το πρωί στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, στην αίθουσα Ακάμας.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE