Σήμερα η Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ

Σήμερα η Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ

Όπως ανακοινώθηκε από τις 9 Μαρτίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ ομόφωνα αποφάσισε να εισηγηθεί στην Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση, την τροποποίηση του καταστατικού της Ομοσπονδίας, με τρόπο ώστε η εκλογή του νέου Προέδρου της ΚΟΠ που θα γίνει λόγω του αδόκητου θανάτου του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, να μην γίνει μόνο για το υπόλοιπο της θητείας του, δηλαδή για το υπόλοιπο της περιόδου 2017 – 2018 και την περίοδο 2018-2019, αλλά να γίνει για το υπόλοιπο της θητείας και για ακόμα μια τετραετία, δηλαδή και για τις περιόδους 2019-2020, 2020-2021, 2021-2022 και 2022-2023.

Η Καταστατική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:30 το πρωί στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, στην αίθουσα Ακάμας.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE