ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη, ανασύνταξη και… ώρα για ανάσες

Νίκη, ανασύνταξη και… ώρα για ανάσες

Διάλειμμα αυτή την στιγμή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ‘Κυρία’. Το πρωτάθλημα για την ομάδα του Ρόνι Λέβι μπαίνει για λίγο στην άκρη λόγο και των Εθνικών υποχρεώσεων που έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Όλα καλά μετά και την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο. Μια νίκη πολύ σημαντική που φέρνει ακόμη πιο κοντά την ομάδα στη 3η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Το νικηφόρο πέρασμα της περασμένης εβδομάδας έφερε την Ανόρθωση να πατά γερά στην προνομιούχο θέση και να έχει τον πρώτο λόγο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο  .

Λίγο και τα συνεχόμενα παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα,  λίγο το μικρό ρόστερ που έχει η ομάδα και λίγο οι τραυματισμοί των Ντουγκλάο και Γκάντσεφ και συν των υπολοίπων, τώρα έχουν τον χρόνο για να ξεκουραστούν και να πάρουν ανάσες.

Οι ποδοσφαιριστές της ‘Κυρίας’ αναμένεται να πάρουν ρεπό τις επόμενες ημέρες για να χαλαρώσουν.  Στην συνέχεια θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια για την 4η αγωνιστική των πλει-οφ στο ΓΣΠ. Η Ανόρθωση είναι το φαβορί για την νίκη όμως όλοι στην ομάδα παραμένουν προσγειωμένοι.

Όσον αφορά τον Ρόνι Λέβι το θέμα του συμβολαίου του βρίσκεται στα ψηλά μιας και ο Ισραηλινός τεχνικός κάνει μια εξαιρετική χρονιά με την Ανόρθωση.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών κάνουν λόγο για πρόταση στον τεχνικό της ‘Κυρίας’ για επέκταση του συμβολαίου για ακόμη δύο χρόνια. Περιμένοντας την τελική απόφαση του Λέβι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top