ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβληματισμός με Πέτεφ! Κρίσιμες οι επόμενες ώρες…

Προβληματισμός με Πέτεφ! Κρίσιμες οι επόμενες ώρες…

Η Διοίκηση της Ομόνοιας παρουσιάζεται έντονα προβληματισμένη με τα όσα γίνονται στο «Ηλίας Πούλλος» και με τον αγωνιστικό κατήφορο και σε συνεδρία που έγινε την Δευτέρα (19/3) το απόγευμα εξετάστηκα διεξοδικά όλα τα θέματα.

Στην συνεδρία να αναφέρουμε ότι εξετάστηκε και το θέμα Ιβάιλο Πέτεφ  αφού ο προβληματισμός για τον Βούλγαρο τεχνικό είναι αρκετά μεγάλος και έντονος.

Ο προβληματισμός των ανθρώπων της Ομόνοιας για τον Πέτεφ χωρίζεται σε τρία σήμεια.

  • Το ΠΡΩΤΟ σημείο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο κόουτς των «πρασίνων» έχει χάσει τα αποδυτήρια αλλά και τα θέματα απειθαρχίας στην ομάδα.
  • Το ΔΕΥΤΕΡΟ, είναι οι αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις και αποφάσεις του Βούλγαρου τεχνικού σχετικά με το ρόστερ και τον στόχο της Ευρώπης.
  • Το ΤΡΙΤΟ και τελευταίο σημείο είναι φυσικά ο αγωνιστικός κατήφορος της ομάδας και οι κάκιστες εμφανίσεις των «πρασίνων» οι οποίες έχουν απογοητεύσει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τους οπαδούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από την πολύωρη συνεδρία δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση για τον μέλλον του Πέτεφ, ωστόσο τα επόμενα 24ωρα ή και 48ωρα αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμα για την παραμονή ή όχι του Βούλγαρου κόουτς στον πάγκο της Ομόνοιας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top