Νίκη, ανασύνταξη και… ώρα για ανάσες

Νίκη, ανασύνταξη και… ώρα για ανάσες

Διάλειμμα αυτή την στιγμή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ‘Κυρία’. Το πρωτάθλημα για την ομάδα του Ρόνι Λέβι μπαίνει για λίγο στην άκρη λόγο και των Εθνικών υποχρεώσεων που έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Όλα καλά μετά και την νίκη κόντρα στην ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο. Μια νίκη πολύ σημαντική που φέρνει ακόμη πιο κοντά την ομάδα στη 3η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Το νικηφόρο πέρασμα της περασμένης εβδομάδας έφερε την Ανόρθωση να πατά γερά στην προνομιούχο θέση και να έχει τον πρώτο λόγο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο  .

Λίγο και τα συνεχόμενα παιχνίδια σε κύπελλο και πρωτάθλημα,  λίγο το μικρό ρόστερ που έχει η ομάδα και λίγο οι τραυματισμοί των Ντουγκλάο και Γκάντσεφ και συν των υπολοίπων, τώρα έχουν τον χρόνο για να ξεκουραστούν και να πάρουν ανάσες.

Οι ποδοσφαιριστές της ‘Κυρίας’ αναμένεται να πάρουν ρεπό τις επόμενες ημέρες για να χαλαρώσουν.  Στην συνέχεια θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια για την 4η αγωνιστική των πλει-οφ στο ΓΣΠ. Η Ανόρθωση είναι το φαβορί για την νίκη όμως όλοι στην ομάδα παραμένουν προσγειωμένοι.

Όσον αφορά τον Ρόνι Λέβι το θέμα του συμβολαίου του βρίσκεται στα ψηλά μιας και ο Ισραηλινός τεχνικός κάνει μια εξαιρετική χρονιά με την Ανόρθωση.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών κάνουν λόγο για πρόταση στον τεχνικό της ‘Κυρίας’ για επέκταση του συμβολαίου για ακόμη δύο χρόνια. Περιμένοντας την τελική απόφαση του Λέβι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE