ΠΑΦΟΣ: Στο Δικαστήριο ο 17χρονος καταζητούμενος- Παρουσιάστηκαν τα έγγραφα της Interpol

ΠΑΦΟΣ: Στο Δικαστήριο ο 17χρονος καταζητούμενος- Παρουσιάστηκαν τα έγγραφα της Interpol

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη εκ νέου την Τρίτη 20/3 ο 17χρονος εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται από τις γερμανικές αρχές. 

Διαβάστε επίσης: ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 17χρονο καταζητούμενο- Προσπαθούσε να φύγει από την Κύπρο


Στη δικάσιμο της Τρίτης 20/3 προσκομίστηκαν όλα τα σχετικά έγγραφα από την Interpol της Γερμανίας.Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 22.3.2018 προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία έκδοσης του στις γερμανικές αρχές.

Η σύλληψη του 17χρονου έγινε στις 16.3.2018 στον αερολιμένα Πάφου, όταν αυτός παρουσιάστηκε στον έλεγχο διαβατηρίων, με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του βρίσκονταν καταχωρημένα ως καταζητούμενο πρόσωπο, ενώ εναντίον του εκκρεμούσε και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας, κατοχής αεροβόλου πιστολιού, εκβίασης και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στη Γερμανία.

Όπως διαφάνηκε, είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και μεγάλωσε στη Γερμανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE