ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύκολη επικράτηση

Εύκολη επικράτηση

ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΕΘΝΙΚΟΣ Λ 3-0 (25-11,25-15, 25-06)

Η Αναγέννηση Δερύνειας κέρδισε τον Εθνικό Λατσιών στην έδρα της με 3-0 σετ και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά στην 5η θέση. Αντίθετα, ο Εθνικός Λατσιών ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμολογική συγκομιδή. Από τη νέα χρονιά ο Εθνικός θα αγωνίζεται στη Β Κατηγορία Γυναικών.

Καταφανώς ανώτερη η Αναγέννηση Δερύνειας στο πρώτο σετ και κατάφερε σε 23 λεπτά να κερδίσει 25-11 γράφοντας το 1-0 σετ απέναντι στον αξιόμαχο Εθνικό.

Οι «πράσινες» του Λ. Λοϊζου , παρά τις αλλαγές αφού χρησιμοποιήθηκαν οι Λουκά και Χατζηθωμά δεν επηρεάστηκαν «καθαρίζοντας» και το δεύτερο σετ 25-15 ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0. Η προσπάθεια του Εθνικού Λ. συνεχίστηκε και σε αυτό το σετ.

Στο τρίτο σετ η Αναγέννηση Δερύνειας έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ, ενώ ο Εθνικός δεν κατάφερε να ακολουθήσει στο σκορ. Μοιραία, οι γηεδούχες κέρδισαν 25-06 και τέλειωσαν τον αγώνα με 3-0 σετ σε λιγότερο από μια ώρα και 20 λεπτά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. (Λ. ΛΟΪΖΟΥ): Γκρίμπαν, Δημητρίου, Μπράουν, Μάγνι, Αντωνίου – Λίμπερο: Οικονόμου. – Αλλαγές: Λουκά, Χατζηθωμά.

ΕΘΝΙΚΟΣ Λ.(ΕΥ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ): Λουκά, Φραγκιαδάκη, Κωνσταντίνου, Σολωμή,Τίλει,Χριστοδούλου –Λίμπερο: Δαϋίδ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top