Εύκολη επικράτηση

Εύκολη επικράτηση

ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΕΘΝΙΚΟΣ Λ 3-0 (25-11,25-15, 25-06)

Η Αναγέννηση Δερύνειας κέρδισε τον Εθνικό Λατσιών στην έδρα της με 3-0 σετ και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά στην 5η θέση. Αντίθετα, ο Εθνικός Λατσιών ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμολογική συγκομιδή. Από τη νέα χρονιά ο Εθνικός θα αγωνίζεται στη Β Κατηγορία Γυναικών.

Καταφανώς ανώτερη η Αναγέννηση Δερύνειας στο πρώτο σετ και κατάφερε σε 23 λεπτά να κερδίσει 25-11 γράφοντας το 1-0 σετ απέναντι στον αξιόμαχο Εθνικό.

Οι «πράσινες» του Λ. Λοϊζου , παρά τις αλλαγές αφού χρησιμοποιήθηκαν οι Λουκά και Χατζηθωμά δεν επηρεάστηκαν «καθαρίζοντας» και το δεύτερο σετ 25-15 ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0. Η προσπάθεια του Εθνικού Λ. συνεχίστηκε και σε αυτό το σετ.

Στο τρίτο σετ η Αναγέννηση Δερύνειας έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ, ενώ ο Εθνικός δεν κατάφερε να ακολουθήσει στο σκορ. Μοιραία, οι γηεδούχες κέρδισαν 25-06 και τέλειωσαν τον αγώνα με 3-0 σετ σε λιγότερο από μια ώρα και 20 λεπτά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. (Λ. ΛΟΪΖΟΥ): Γκρίμπαν, Δημητρίου, Μπράουν, Μάγνι, Αντωνίου – Λίμπερο: Οικονόμου. – Αλλαγές: Λουκά, Χατζηθωμά.

ΕΘΝΙΚΟΣ Λ.(ΕΥ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ): Λουκά, Φραγκιαδάκη, Κωνσταντίνου, Σολωμή,Τίλει,Χριστοδούλου –Λίμπερο: Δαϋίδ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.