ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε για μασάζ και έχασε τη ζωή του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε για μασάζ και έχασε τη ζωή του

Απεβίωσε ξαφνικά ενώ βρισκόταν σε κέντρο αποθεραπείας για μασάζ, άντρας από την Λευκωσία

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/03) όταν 73χρονος άντρας από την Λευκωσία μετέβη για θεραπεία μασάζ σε ινστιτούτο.

Ο ηλικιωμένος ενώ βρίσκονταν στο κρεβάτι και η 57χρονη ιδιοκτήτρια του έκανε μασάζ, έχασε τις αισθήσεις του.

Η 57χρονη αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο και ο 73χρονος άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι θεράποντες ιατροί πιστοποίησαν τον θάνατο του.

Στο ινστιτούτο μετέβη η Αστυνομία μετά από ενημέρωση, όπου διενήργησε εξετάσεις με την 57χρονη γυναίκα από την Κίνα να αναφέρει πως ο ηλικιωμένος της ήταν άγνωστος.

Αφού εξακριβωθήκαν τα στοιχεία του άντρα, ενημερώθηκε ο γιος του, ο οποίος ανέφερε στις Αρχές πως ο πατέρας του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς στο παρελθόν.

Να σημειωθεί πως η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Χέρτζογκ: Αναφορές σε «τεράστια αναβάθμιση των σχέσεων Κύπρου-Ισραήλ»

Χριστοδουλίδης-Χέρτζογκ: Αναφορές σε «τεράστια αναβάθμιση των σχέσεων Κύπρου-Ισραήλ»

Στις στρατηγικές σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και Ισραήλ, αναφέρθηκαν σήμερα το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος του Ισραήλ κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, οι οποίοι συναντήθηκαν στην Ιερουσαλήμ.