ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψη που σοκάρει από τον πατέρα Σάλαϊ για το γιο του!

Αποκάλυψη που σοκάρει από τον πατέρα Σάλαϊ για το γιο του!

Δηλώσεις που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας μια άγνωστη ιστορία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας, Τζορτζ Λέκενς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Ρόλαντ Σάλαι και στην πατρίδα του γίνεται μεγάλος λόγος για την απόφαση αυτή.

Δείτε επίσης: Σάλος με Σαλάι

Αρχικά τα ΜΜΕ στην Ουγγαρία προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον 20χρονο μέσο του ΑΠΟΕΛ, όμως ο Σάλαι τους τόνισε πως έχει απαγορευτικό δηλώσεων από τους γαλαζοκίτρινους για να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Σήμερα, η ιστοσελίδα Nemzeti Sport φιλοξένησε δηλώσεις του πατέρα του, Τίμπορ Σάλαι, ο οποίος τα βάζει με τον τεχνικό της Εθνικής Ουγγαρίας και την ομοσπονδία ενώ αποκαλύπτει και το λόγο που ο Σάλαι δεν ένιωθε καλά στο παρελθόν.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα του ΑΠΟΕΛ!

‘Ο γιος μου σκέφτεται το καλό για την καριέρα του’

Ο πατέρας του 20χρονου άσου τόνισε πως ο γιος του σαν επαγγελματίας παίκτης δεν σκέφτεται συναισθηματικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο γιος του σκέφτεται το καλό για την καριέρα του.

‘Ελπίζω ο γιος μου να ξεπεράσει όλα όσα ακούγονται και γράφονται για αυτόν τις τελευταίες μέρες (σχετικά με την μη κλήση του στην Εθνική)’, τόνισε ο κ. Τίμπορ.

Σε ερώτηση για τον λόγο που έμεινε εκτός Εθνικής και το τι σημαίνει ο πατέρας του Ρόλαντ Σάλαι επισήμανε πως θέλει να μείνει ήρεμος και να μην βλάψει κανέναν με τις δηλώσεις.

Η δικαιολογία και οι φόβοι για καρκίνο

‘Δεν υπάρχει λογική στην απόφαση να μείνει εκτός. Η δικαιολογία είναι ότι παράκουσε στο παρελθόν στην ομάδα U21. Πριν από εκείνο το παιχνίδι (με Κόστα Ρίκα) είχε παίξει στον αγώνα με το Λουξεμβούργο. Είχε όμως τραυματιστεί και είχε λόγο που δεν έπαιξε’, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα Nemzeti.

Image result for sallai hungary

Ο πατέρας του Ούγγρου άσου τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο Σάλαι είχε άδεια για να παίξει μόνο ένα ματς και μάλιστα ο ΑΠΟΕΛ είχε ενημερώσει τον βοηθό ομοσπονδιακό τεχνικό, Ζόλταν Ζέλεσι.

Σε ερώτηση αν ο Σάλαι ήταν όντως τραυματίας ο κ. Τίμπορ προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη: ‘Ο γιος μου δεν ένιωθε καλά, είχε πόνους στο στομάχι, φοβήθηκε ότι ο καρκίνος του ‘κτύπησε την πόρτα’. Πήγε σε ένα γιατρό στη Βουδαπέστη επειδή είχε υποψίες για καρκίνο στον προστάτη. Δεν είναι αναγκαίο να μιλάμε για αυτό και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Ο Ρόλαντ επέστρεψε (πριν το ματς με Κόστα Ρίκα) Κύπρο, πήρε φαρμακευτική αγωγή και αγωνίστηκε στον επόμενο αγώνα. Τονίζω ξανά, ο Ρόλαντ ακολούθησε τις οδηγίες που το δόθηκαν δεν έκανε κάτι σκόπιμα’.

Στη συνέχεια ο Τίμπορ Σάλαι αναφέρθηκε στον ομοσπονδιακό τεχνικό τονίζοντας ότι αφού είναι καινούριος στην ομάδα θα έπρεπε να δώσει μια ευκαιρία στον γιο του και άφησε υπονοούμενα ότι επηρεάστηκε από άλλους στην απόφαση να τον αφήσει εκτός αποστολής για τα ματς με Καζακστάν και Σκωτία.

Καταλήγοντας επισήμανε ότι δεν συμπεριφέρθηκαν σωστά στο γιο του και θα μπορούσε να του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει στον νέο τεχνικό ότι αξίζει να παίζει για την Εθνική. Θα μπορούσαν, υποστηρίζει, να τον καλέσουν στην Εθνική U21 που τώρα αγωνίζεται με την αντίστοιχη της Κύπρου, αφήνοντας για ακόμη μια φορά αιχμές.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα της Nemzeti Sport

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top